Bahçelievler Ortaokulu

Vizyon: BAHÇELİEVLER ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Öğrencilerin Yaşlarına, Kabiliyetlerine Ve İhtiyaçlarına Uygun Olan Eğitim Öğretimi Kazanmalarını, Onların Sosyal İhtiyaçlarını Karşılayacak Her Türlü Yeteneklerini Elde Etmelerini Sağlayarak Bunu Davranış Biçimi Haline Getirmelerini Sağlamaktır.”

Misyon: BAHÇELİEVLER ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; "Milli Eğitimin Temel Amaçları Doğrultusunda, Milli, Manevi Değerlerimize, Türkiye Cumhuriyetinin Temel İlkelerine Bağlı, Bilimsel Gelişmelere Açık, Aydın Fikirli, Kendine Güvenen, Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, Paylaşmasını Bilen, Üretken, Bireyleri Yetiştirmek.”

Saatler: Ders Başlama Saati: 08:30 Ders Bitiş Saati: 15.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 434 8275459

WEB - https://tatvanbahcelievlerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. MEKİNEDDİN AYDIN CAD. BITLIS TATVAN BAHÇELI EVLER ORTAOKULU BLOK NO: 63/1 TATVAN / BİTLİS

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mekineddin Aydın Cad. No: 63/1 Tatvan/BİTLİS